torstai 20. marraskuuta 2014

Maata näkyvissä -juhla



Odotin marraskuuta, ja kerroin, että marraskussa nauran. Ainakin kolme päivää kokonaan, läpi täysin, ja se oli totta.

Kiitos idän ihmeitten, katajaisen kansan ja kls.n, muidenkin, jotka lavalle kiipesivät. Tulee ehkä ensi vuonna ikävä mongolihattumiehiä ja c-hallin reggaegospelia, mutta silti, noissa kolmessa päivässä oli sellaista ääntä, ettei se ehkä kuitenkaan katoa. Kiitos ystävien, kiitos tuomaksen ja panun ja annan, jotka meidät turkuun raahasivat. Kiitos Jumalan.

Eivät ne minusta olleet siinä mielessä hengelliset kolme päivää, että olisin valtavana tuntenut pyhyyden joka hetki. (vaikka välillä vahvasti kyllä) Ehkä tämä syksy on muutenkin levännyt niin Jeesuksen käsissä, ettei enää helposti tule usko lähemmäksi tai tuntuvammaksi. Mikä on kai ihan hyvä siis, eikä se räjähtävän pyhyyden puuttuminen haitannut, ei missään tapauksessa ollenkaan. Ei aina tarvitse ennen juhlaa harhailla eksyneenä, joskus voi Jumalaa juhlia oltuaan lähelläkin! 

Onneksi silti odotin, vaikka ehkä luulin odottavani muuta. Enemmän sain yhteyttä rakkautta naurua iloa valoa ja ääntä kuin pitkään.

Rakastan valtavia messuhetkiä, joissa tuhannet nuoret laulavat enkelien ja kaikkien pyhien tavoin. Silloin oli se pyhä lähellä. (vaikka siinä mietin, kuinka kiva olisi joskus tuollaisessa messussa olla toimittamassa sitä valkoisessa, ja sitten aivot tajusivat, ettei se kertakaikkiaan ole mahdollista, ei ikinä koskaan tuolla. Jotenkin hassu havahtua sellaiseen, miten en ollut ajatellut edes, vaikka tiennyt varmasti kyllä. Muttei se vienyt iloa, vähän hämmensi.)

Ensi vuodelle kerron itselleni ja toisillekin vinkiksi:
-mene pääpuhujan studioon kuuntelemaan, vaikka uskoisit ymmärtäväsi vain sanan Jesus koko puheesta, sillä saat sieltä varmaan siltikin enemmän kuin monesta muusta (tämä ihan siksi vain, että nyt vähän harmittaa)
- kirjoita kivat raamatunkohdat vähän huolellisemmin, niin ei tarvitsisi ihmetellä jälkeen päin, mitä ihmettä on oivaltanut jostakin hassusta jakeesta
- kysy turkulaiskaverilta etukäteen, ennen akun loppumista puhelimesta, missä hän on ja aikooko olla niiden tuhansien joukossa
- suunnittele niin, ettei syöminen estä kivojen äänten kuulemista lavalla

Aion nauraa ensi vuonnakin marraskuussa, tule sinä kanssa.
#kiitoskaikesta !


0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 
{ Blog design by Tasnim }